1 maand video coaching

In 1 maand meer zelfvertrouwen, doorzettingsvermogen en geluk!

Tijdens dit maandprogramma leert jouw kind hoe het brein werkt en wat dat voor invloed heeft op ons denken. Je kind zal groeien in zelfvertrouwen, overtuigingen, doorzettingsvermogen, doelen maken en talenten benutten. 

Je kind zal gelukkiger zijn en meer autonomie ervaren!

Een maand lang kijkt uw kind elke week 1 video waarbij ik uw kind ALLES leer om daadwerkelijk te GROEIEN en in zijn/haar kracht te staan.

De video’s zijn 3 maanden te beschikbaar.

In twee oudervideo’s neem ik je als ouder ook mee in deze reis en ga je vanuit verbinding jouw kind NOG beter begeleiden. 

Na aanschaf kan jouw kind GELIJK starten.

Deze ouders gingen je voor

K. Saidi

De training heeft mijn kind enorm geholpen, niet alleen op school, maar ook bij zwemles durft hij nu uitdagingen aan. Ontzettend bedankt Mirjam, voor alles.

Kim Lennen

Ik hoefde mijn dochter niet te herinneren aan de onlinemomenten. Ze had er elke keer weer enorm zin in. Je hebt haar een fijn gevoel gegeven. Ze mag zijn wie is ze, zoals ze is.

Anoniem

Onze dochter staat nu veel meer open. Ze probeert iets eerst uit, dat hadden we nooit kunnen dromen. Op school zien ze een heel ander kind, ze gaat ook echt met plezier. We kunnen Mirjam echt aanraden!