HB parels voice memo’s

Ouders luisteren aandachtig naar waardevolle tips over hoogbegaafdheid

Beste ouder, ik begrijp de dagelijkse strijd die je doormaakt. Je hoogbegaafde kind heeft een unieke set behoeften en talenten, maar soms lijkt het alsof je in een doolhof van vragen en zorgen bent beland.

Misschien voel je je soms overweldigd door de intense nieuwsgierigheid van je kind, of worstel je met manieren om hun onverzadigbare honger naar kennis te voeden. Het kan zijn dat je je eenzaam voelt in deze reis, met weinig begrip van anderen over wat het betekent om een hoogbegaafd kind op te voeden.

En laten we eerlijk zijn, soms kunnen de uitdagingen van hoogbegaafd ouderschap de vreugde overschaduwen. De frustraties, de twijfels, en de zoektocht naar passende ondersteuning kunnen je uitputten.

Maar ik wil dat je weet dat er een bron van hulp en begeleiding is waar je op kunt vertrouwen. De ‘HB Parels’ zijn ontwikkeld om specifiek jouw pijnpunten aan te pakken. Ze bieden concrete oplossingen voor de problemen waar je dagelijks mee worstelt, en ze bieden je de steun en gemeenschap die je nodig hebt.

Dus, als je genoeg hebt van het gevoel van isolatie en twijfel, als je de glimlach op het gezicht van je kind wilt zien stralen zonder de strijd, klik dan op de link hieronder. Laat mij je helpen om van hoogbegaafd ouderschap een reis vol vreugde, groei en succes te maken. Klik nu en maak gebruik van de tijdelijke korting van 50%. Ontdek hoe ‘HB Parels’ jouw leven kunnen veranderen.”

2x p. week zend ik je een voice memo met een HB tip/advies of motivatie zodat jij jouw kind BETER begrijpt en er meer rust en balans komt in het gezin. Jouw HB kind gaat lekkerder in zijn vel naar school en dit zorgt weer voor betere schoolresultaten.
Grijp dus NU je kans en pak die HB parels (TIJDELIJK met korting).
ย 
*Is je kind vermoedelijk HB? Dan is het ook geschikt!
*Het is maandelijks opzegbaar, dus je zit nergens aan vast.

De voice-memo bestaat uit:

  • 2 x p. week een whatsapp audiobericht
  • Professioneel advies van Mirjam als hoogbegaafdheidsspecialist
  • Tip of motivatie gericht op de opvoeding van hoogbegaafde kinderen die voor meer rust/balans zorgen en uiteindelijk betere schoolprestaties.ย 
  • Er is de mogelijkheid om je vraag in te sturen, deze zal ik behandelen tijdens de voice-memo’s.
    ย