Meyis verrijkingsclub

Meyis verrijkingclub

Voor (hoog)begaafden is het erg belangrijk om in contact te komen met ontwikkelingsgelijken (peers) om een gezond zelfbeeld te ontwikkelen.
De onderlinge herkenning geeft hen rust en zelfvertrouwen. 

Meyis verrijkingsclub creëert voor (hoog)begaafde kinderen een omgeving waar ze naast intellectueel ook sociaal, emotioneel en creatief volwaardig kunnen ontwikkelen. Vanuit deze basis kunnen de kinderen relaties aangaan met andere (hoog)begaafde kinderen.
De kinderen kunnen zich hier met begeleiding van professionele expertise ontwikkelen tot gelukkige mensen die hun kwaliteiten durven te gebruiken, thuis, op school en in de maatschappij.

Tijdens het aanbod is er aandacht voor leren onderzoeken, leren wie je bent en het beheersen van 21st century skills. De kinderen ontwikkelen hierdoor hun denk- en hart-kracht. 

Ieder kind ontwikkelt in zijn eigen tempo, op zijn eigen wijze, met eigen doelen. Bij Meyis verrijkingsclub wordt dit als leidraad genomen, waardoor ieder kind de kans krijgt om zich te ontwikkelen zoals het bij hem/haar past.

Meyis verrijkingsclub heeft plek voor maximaal 13 kinderen.
Flyer Meyis Club

Wie

Kinderen van groep 3 t/m 8 met een onderzoekende houding. 

Wat

10 verrijkings-momenten van
1 uur voor €130,-

Wanneer

Woensdag van
16.00 tot 17.00 uur

 

Waar

Meyis praktijk 
Galvanistraat 7
6716 AE Ede

IQ test is geen vereiste. Meyis hecht waarde aan het verhaal van de ouders over de ontwikkeling van hun kind.

Bij voldoende vraag naar groep 1-2, zal deze groep wellicht ook gestart worden.

Denkt u dat dit echt iets is voor uw kind? Stuur dan een mail naar info@meyis.nl of vul het contactformulier in en u ontvangt het inschrijfformulier.

Weinig te besteden, maar toch deelnemen aan de verrijkingsclub? Dat kan, vraag een tegoed aan via Ede doet mee! => tegoed aanvraag Meyis