Reviews

Naima

Ik heb wederom naar jouw waardevolle webinar geluisterd. Je geeft zulke duidelijke info. En steeds weer doet dat iets met mij. De tip, de herkenning en hoe jij dat uitlegt, heel erg fijn. Onze zoon heeft de vier wekelijkse training gevolgd en alleen door het stukje mindset merk ik al dat ik hem kan helpen om deze positief in te zetten. Net zoals bij zwemles. Hij had zo'n angst om te falen en door die training van jou is het gelukt en mag hij in korte tijd al met kleren aan zwemmen. Heel dankbaar daarvoor! En hoop echt dat andere ouders ook naar je webinar gaan luisteren en je op insta gaan volgen. Het zal ze echt helpen! Liefs Naima

Ouders van Ayoub

Wij als ouders, zijn erg blij met de training van Miriam. Zij luistert en begrijpt onze zoon goed, wij zijn echt tevreden met haar adviezen. We hadden al begeleiding en ondersteuningen op school achter de rug, pas toen we bij Miriam kwamen, voelden we ons pas echt begrepen. Zij heeft onze zoon zeer goed geholpen. Mindset-training (en begeleiding op onderpresteren) hebben zeker zijn vruchten afgeworpen. Binnen een redelijke termijn heeft onze zoon zijn vastgestelde doelen bereikt en zien we ook groei en een positieve verandering. Miriam is zeer betrokken en professioneel. Zij heeft een luisterend oor, empathie en affiniteit met hoogbegaafde kinderen. Bedankt Miriam voor alles.

K. Saidi

De training heeft mijn kind enorm geholpen, niet alleen op school, maar ook bij zwemles durft hij nu uitdagingen aan. Ontzettend bedankt Mirjam, voor alles.

Kim Lennen

Ik hoefde mijn dochter niet te herinneren aan de sessies. Ze had er elke keer weer enorm zin in. Je hebt haar een fijn gevoel gegeven. Ze mag zijn wie is ze, zoals ze is.

Anoniem

Onze dochter staat nu veel meer open. Ze probeert iets eerst uit, dat hadden we nooit kunnen dromen. Op school zien ze een heel ander kind, ze gaat ook echt met plezier. We kunnen Mirjam echt aanraden!

Jongeman, 18 jaar

Ben erg blij met hoe het gegaan is. Ze luistert goed en begrijpt mij ook goed. Heb een hoop links gelegd met mijn verleden en ben erg tevreden.

Emine Kilickaya

Lieve Mirjam, Ik heb zojuist het verslag doorgelezen. Ik moest even een traantje wegpinken. Je hebt zo goed op papier gezet wat hij nodig heeft. Nu moeten ze mijn kind wel helpen. Eindelijk...

Lotte van der Stel

Ik heb kennis mogen maken met je hart voor kinderen en liefde voor de leerlingen die iets meer nodig hebben in de afgelopen jaren dat ik met je heb gewerkt. Daarnaast heb je mijn zoontje laten ervaren hoe het is begrepen te worden en laten zien hoe het is als je gezien wordt om wie je bent. Je bent in staat kinderen in korte tijd echt te zien en ze te laten groeien door erkenning en begrip. Ook heb je mij als moeder ondersteund in gevoel en duidelijkheid gecreëerd over bevindingen en begeleiding. Je hebt mij voorzien van goed advies en adviezen voor school en thuis. Je hebt talent voor wat je doet en doet dit met je hart.

N. Jager

Ik voelde mij prettig en op mijn gemak bij Mirjam. Ze heeft alle tijd genomen om zich voor onze dochter in te zetten.

Moeder dochter (3,5)

Mirjam heeft mij veel inzicht gegeven waardoor ik mijn dochter nu beter begrijp. Ze voelt zich nu begrepen en gezien.

Anoniem

Waarom makkelijk doen als het complexer kan? Dit werd met de jaren mijn levensstijl. Ik was al best lang bezig met mijn IQ. Echter bleef het bij woorden, online testjes & vermoedens. Totdat Mirjam op mijn pad kwam en heb ik, mede dankzij haar, daad bij het woord kunnen voegen. Op een heel flexibele manier hebben we een afspraak kunnen maken en heb ik de test kunnen maken. De test is non-verbaal en dit heeft mijn sterke voorkeur. Op dezelfde dag nog heb ik de uitslag gekregen en dit voor een erg mooie prijs. Dank je wel Mirjam!! Fijn dat ik mezelf heb mogen zijn en nu nog meer inzichten over mezelf heb gekregen. Ik begrijp mezelf nu nog beter...anderen zullen me nu ook beter begrijpen en ik hen ook 😉

Asli Kandemir-Yilmaz

Bedankt dat je mijn zoon hebt helpen groeien.

Intern begeleider, Al Amana school

Fijne samenwerking; open, transparant en weten wat we van elkaar kunnen verwachten.

Moeder zoon (13)

Mirjam heeft gesprekken gehad met de school van mijn zoon over het onderpresteren. Eindelijk gaan ze er nu serieus mee aan de slag.

Naouel El Massoudi

Vijf jaar lang heb ik mogen samenwerken met Mirjam. In deze periode heb ik mogen ervaren hoe Mirjam gepassioneerd en met volle enthousiasme de (hoog)begaafde leerlingen op school heeft geholpen door ze op hun manier te laten leren. Daarnaast zag ik dat ze de kinderen waardeerde door ze te zien, te horen en te erkennen. Hierdoor was ze in staat om de juiste tools aan te bieden. Tenslotte heeft Mirjam middels coaching en presentaties geven ons (de leerkrachten) deze tools ook aangeleerd. Waardoor wij - door de opgedane kennis - in staat waren om de signalen sneller en beter te signaleren.